Bed & Breakfast “Stripsein” – Stripe 42

Bed en breakfast “Stripsein”

Welkom
De bed en breakfast “Stripsein” is een nieuw en geheel vrijstaand vakantiehuisje en is gelegen tussen Wijnjewoude en Bakkeveen aan de Stripe, de weg naar het ‘t Oude Bosch. Midden in de natuur, grenzend aan ‘t Oude Bosch en met op loop- fietsafstand het natuurgebied Duurswouderheide. Een unieke plek, met vrij uitzicht op bos en weide en waar elk seizoen volop genoten kan worden van de natuur en met grote regelmaat kans op het zien van grazende reeën vlak bij het huisje.

De voorzieningen in het huisje
Het huisje is geschikt voor 2 personen en is voorzien van centrale verwarming. De woonkamer heeft een zitgedeelte en een eethoek. Er is een kleine keuken met koelkast, een tweepits kookstel en een koffie- theevoorziening. Er is ook wifi. De slaapkamer heeft een tweepersoons bedopstelling maar een twee eenpersoons bedopstelling is natuurlijk ook mogelijk. Er is een ruim toilet en in de badkamer is een douche, vaste wastafel/spiegel en een infrarood sauna . Bij mooi weer kunnen de terrasdeuren open en naast het huisje kunt u heerlijk op het terras buiten zitten.

De prijzen
Prijs per nacht: Voor 2 personen € 80,- inclusief ontbijt.
Voor 1 persoon € 48,- inclusief ontbijt.

Wilt u genieten van de keuken van Hotel & Restaurant “De Stripe” (op loopafstand) dan reserveren wij graag voor u. Ook kan er een maaltijd besteld en bezorgd worden.

Wilt u op de fiets genieten van de prachtige omgeving dan kunnen fietsen worden gehuurd bij Meinsma – Fietsen ( tegenover Hotel & Restaurant “De Stripe” )

Contact
Hanneke Huisman, Stripe 42, 9241 GZ Wijnjewoude Tel: 06-11161886 Email: hhuisman@live.nl