Studio Vrijzicht

Op zoek naar een ruimte voor het geven van cursussen, flexwerken, consults of gewoon een vergaderruimte? Dan kan Studio Vrijzicht de oplossing bieden. Aan de Merkebuorren in Wijnjewoude staat een studio die van alle gemakken is voorzien. In de grote zaal is ruimte voor het geven van lessen en cursussen. De kleine zaal boven en onder is zeer geschikt voor flexwerkers en als vergaderruimte.

De ruimtes zijn periodiek te huren maar ook eenmalig te huren. De ruimtes zijn sfeervol en modern ingericht. Ideaal voor mensen die een goede ruimte zoeken op een goed bereikbare plek. Wijnjewoude ligt vlak langs de A7 (onder Drachten) en is daardoor het ideale middelpunt als je een geschikte ruimte zoekt voor Groningen, Drenthe en Friesland.

Studio Vrijzicht biedt diverse extra opties zoals koffie&thee, gebak en lunch. Internet en parkeerruimte is bij de prijs inbegrepen.

Op dit moment is de studio al volop gebruikt. Misschien komt het door het duurzame karakter van het pand maar de huidige ondernemers hebben een focus hebben op leefstijl en gezondheid. Zo kun je er een cursus Yoga en Mindfullness volgen. Ook zijn er een natuurgeneeskundige en homeopaath werkzaam.

Ook interesse neem vrijblijvend contact op.