Willedei 2015

Heb jij al zin in de Willedei? Dat treft dan, want de eerste zaterdag van september komt snel dichterbij!

Willedei 2014 (70)

We openen de Willedei om 15.00 uur op een feestelijke manier. De basisschoolkinderen zullen hier weer aan mee helpen. We ontmoeten je graag bij het hoofdpodium.

Na de opening kun je sneupen bij de kraampjes op de braderie, luisteren naar de diverse artiesten op de verschillende podia of je laten vermaken door de straatartiesten. Enkele artiesten die komen zijn Wiebe Kaspers, Gurbe Douwstra, Popkoor Just4fun en O’fifty. Ook dit jaar komt er talent uit Wijnjewoude. De groepen Dash en Hi Jack presenteren zich op één van de podia.

Om 19.30 uur begint Die Twa aan hun optreden op ons hoofdpodium bij de Swingel. Die Twa heeft aangegeven dat ze ermee stoppen. Gelukkig komen ze nog wel naar de Willedei, waar je gratis van hun optreden kunt genieten. De Willedei wordt afgesloten door niemand minder dan Jelle B, ook op ons hoofdpodium. En ook dit jaar komt er weer een speciale Willedeikoeke. Willedei 2014 (106)

De Willedei wordt jaarlijks mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Hier zijn we hartstikke blij mee. De sponsoren worden weergegeven op onze website: willedei.nl/sponsoren. Wil je hier ook bij staat? Neem contact op met info@willedei.nl. Nog niet alle sponsoren zijn vermeld, deze pagina wordt telkens aangevuld.