Woonaccent Makelaars

Woonaccent makelaars zijn ervaren, deskundig en kennen de regio. Maar zij bieden meer. Bij Woonaccent makelaar werkt men namelijk volgens de unieke Woonaccent Wijze. Deze werkwijze kenmerkt zich door openheid en helderheid. Afhankelijk van de persoonlijke wensen wordt bepaald hoe de aankoop of verkoop van het huis gedaan wordt.

Alle kantoren werken volgens dezelfde unieke Woonaccent Wijze waarmee ze hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening leveren. Door de combinatie van een landelijke organisatie en regionale kantoren  profiteer je als klant van regionale kennis en een professionele aanpak.

De beslissing om een huis te kopen of verkopen is niet zo maar wat. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Omdat dit een van de grootste aan- of verkopen is in een mensenleven schakel je een makelaar in met een goede naam in de regio en waar je een goed gevoel bij hebt. Als ervaren makelaarskantoor hebben wij de nodige connecties en kennen we de markt op ons duimpje.

We leveren die extra service waarmee ook jij als tevreden klant afscheid van ons zult nemen. We weten gewoon hoe het werkt en hebben er plezier in. Wilt u een afspraak maken? Dan zijn wij iedere werkdag tussen 09.00-19.00 uur telefonisch bereikbaar via 0512-749000 of bereikbaar per e-mail via drachten@woonaccent.nl

Woonaccent Makelaars Friesland (Drachten)

Markt 2
Drachten
Tel.: +31 512 74900

E-mailadres: drachten@woonaccent.nl

website: www.woonaccentmakelaarsfriesland.nl

 

Team_drachten

Team Woonaccent makelaars van Drachten