Nieuws van Werkgroep Website Wijnjewoude

In juli hebben wij u geïnformeerd over onze plannen om de website wijnjewoude.net flink te vernieuwen. Met een vernieuwde website hopen wij nieuws over Wijnjewoude overzichtelijker te kunnen presenteren en ons mooie dorp beter te kunnen promoten. In de winterperiode hebben wij als werkgroep niet stil gestaan. Allereerst hebben wij nagedacht en een plan opgesteld over de functionaliteiten die de nieuwe website moet hebben. Vervolgens zijn we met dit plan van eisen de boer opgegaan. Aan de hand van diverse factoren (prijs, kwaliteit, regionale binding) is uiteindelijk gekozen voor Pronamic uit Drachten. Zij gaan de website voor ons ontwikkelen. Naast het kiezen van een geschikte webbouwer zijn we ook aan de slag geweest met de financiering. De nieuwe website moet tenslotte ook betaald worden. De financiering voor het ontwikkelen van de website is bijna rond. Daarbij gaat onze speciale dank uit naar Plaatselijk Belang, Dorpskrant de Bân, de huidige adverteerders en gemeente Opsterland. Zonder hun was het ontwikkelen van een nieuwe website een erg lastige klus geworden. Fijn om te zien dat het initiatief voor het ontwikkelen van een nieuwe website zo breed wordt gedragen.

Omdat de financiering zo goed als rond is kunnen we bezig met het daadwerkelijk ontwikkelen van de website. Sterker nog, we zijn al met veel enthousiasme begonnen. Een eerste puntje van de sluier hopen wij op 12 maart tijdens de ledenvergadering van Dorpsbelang op te kunnen lichten. Waarschijnlijk was u al van plan om te komen maar anders bent u bij deze nogmaals van harte welkom. Daarnaast houden wij u natuurlijk via de Bân en de huidige website op de hoogte

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *