Sing-in met Wietse en Tineke van der Heide.

Zondagavond komen Wietse en Tineke van de Heide uit Vriezeveen naar MFC de Swingel in Wijnjewoude om samen met u een Sing-In te houden. Het zingen van bekende kiederen uit o.a. Johannes de Heer en diverse Opwekkingsbundels vormt een groot onderdeel van deze avond. Ook is er een korte meditatie die door Wietse zelf zal worden verzorgd. Wietse en Tineke zijn geen onbekenden. Het hele jaar trekken zij volle zalen en brengen het Evangelie door middel van prediking en zang. Onlangs verscheen hun nieuwe album “God heeft een plan met ons”waarvan we ongetwijfeld een paar liederen van te horen zullen krijgen. Kortom, genoeg reden om naar MFC de Swingel te komen. De toegang is uiteraard gratis.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *