Luchtig zomerconcert ‘Femmes Vocales’

Vrouwenkoor ‘Femmes Vocales’ geeft op woensdag 19 juni een vrolijk zomeravondconcert in Restaurant de Stripe in Wijnjewoude. Als het weer meezit wordt het een openluchtconcert op het achterterras van het restaurant, maar bij slecht weer is er binnen ook plaats genoeg. Vanaf 20.00 uur verzorgt het koor onder leiding van Claartje van Dokkum een ongedwongen en luchtig programma. De toegang is gratis.
Met een kop koffie of een drankje, te verkrijgen bij het restaurant, wordt het genieten van een avond met vrolijke nummers, sfeervolle zomeravondmelodieën en misschien zelfs een uitstapje naar de jazzmuziek. Het koor wordt bij een aantal stukken begeleid door Geralda de Vries op piano. Bij een aantal nummers worden de bezoekers uitgenodigd om mee te zingen.
Voor vrouwen die er over denken om volgend jaar lid te worden van Femmes Vocales is dit concert een uitgelezen gelegenheid om kennis te maken met het koor, de dirigent, het niveau en de sfeer. Er is deze avond ook voldoende gelegenheid om dirigent en koorleden vrijblijvend aan te spreken en vragen te stellen.
Locatie:
Restaurant De Stripe
Duerswald 23, Wijnjewoude
www.destripe.nl
Reserveren is niet nodig en de toegang is gratis.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *