Nieuwe website online

Na maanden hard werken was het dan zover. De vernieuwde website is feestelijk ‘geopend’ tijdens het dorpsfeest. Hoewel het thema tijdens deze zaterdagmiddag de middeleeuwen was, kan dat van de nieuwe website niet worden gezegd. De website beschikt over de nieuwste technieken. Zo beschikt de website o.a. over een responsive design, dit betekent dat de website ook uitermate gebruiksvriendelijk wordt weergegeven op mobiele apparaten zoals een tablet of mobiele telefoon. Daarnaast beschikt de website over uitgebreide beheeropties, elke vereniging en adverteerder kan zijn eigen pagina zelf beheren.

Naast de techniek hebben we ook erg gelet op de functionaliteit. De teksten en afbeeldingen van de oude website zijn overgezet naar de nieuwe website en sommige zaken hebben een nieuw plekje gekregen. We hopen dat alle informatie eenvoudig en snel is terug te vinden en anders is er als extra hulp ook nog de zoekfunctie.

Naast veel tijd van vrijwilligers hebben ook diverse andere partijen zich (financieel) ingezet om een nieuwe website te realiseren. Ook op deze plek willen wij daarom Plaatselijk Belang, Dorpskrant de Bân en het Rabobank Dividend Fonds van harte bedanken voor hun financiële steun.
dorpsfeest zaterdag 046

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *