Verslag Hynstedei 2013

Zaterdag 22 juni was het jaarlijkse tuigpaardenconcours in Wijnjewoude.

De middag begon met mooi stralend weer maar jammer genoeg was dit van korte duur en zijn er een aantal rubrieken in de regen verreden maar ondanks de regenval zetten de paarden hun beste beentjes voor.

We hebben gekeken naar 10 tuigpaarden rubrieken waaronder het kampioenschap enkelspan boerenwagen die gewonnen werd door Gert Bovenhof uit Ansen. Er waren 4 rubrieken waar de friezen streden om de eerste plaats.

In ons eigen Hynstedei jeugdrubriek en 3 demonstraties van rijvereniging DEO en ponyclub de ponyvriendjes konden we genieten van wat de jeugd in hun mars heeft.Voor het eerst op de Hynstedei was de jeugd- showrubriek waarin de jeugd tot 15 jaar samen met een begeleider in de ring verschenen om te laten zien hoe goed zij de teugels in de handen hebben. En dat was dan ook indrukwekkend.

Namens het bestuur willen we een ieder bedanken die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan de Hynstedei van 2013!!!

Meer foto’s zijn ook te bekijken op: http://www.oypo.nl/pixxer.asp?id=1F79EA43241DFCC8

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *