Graffiti in Wijnjewoude

De laatste dagen wordt er in Wijnjewoude volop gesproken over de graffiti die in en rondom het dorp is te vinden. Met name het roze hart met het cijfer 7 spreekt tot de verbeelding. Deze is op diverse plekken te vinden en vooral op boomstammen bij de Mounleane, in de bocht van de N381 en bij het kruispunt. Over de oorzaak van deze ‘kunst’ wordt nog in het duister getast. Gezien het kleurgebruik en het sierlijk handschrift verwacht je dat het om een vrouw gaat maar de redactie houdt alle opties open. Zo wordt de Willedei dit jaar op 7 september gehouden maar daar wordt bij navraag alle betrokkenheid ontkent. Wij blijven doorzoeken maar mocht u het weten of een idee hebben, meld het gerust in de reacties. Overigens verwachten wij dat het raadsel snel zal zijn opgelost. Sinds kort heeft Wijnjewoude namelijk zijn eigen Sherlock Holmes.

Update I: Er wordt gezegd dat de graffiti verwijst naar het feit dat Opsterland grenst aan 7 gemeenten. Opsterland is het hart van de boorne (Oud diep, Koningsdiep).

Update II: Niet alleen de redactie is benieuwd naar de ‘kunstenaar’ maar ook de politie. Mocht u meer informatie hebben bel dan naar 0900 8844.

 

Deel dit bericht

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *