Burendag in Wijnjewoude

Drie buurtverenigingen hebben zaterdag 21 september meegedaan aan ‘burendag’. Burendag wordt gestimuleerd door het Oranje Fonds. DSCN7310Buurtverenigingen kunnen tot maximaal 500 euro krijgen om een buurtactiviteit te organiseren. Buurtvereniging ‘Op de pôle’ heeft aan de Gentiaan een grote tent neergezet en daar een bingomiddag georganiseerd. Buurtvereniging ‘Duerswâld’ organiseerde een gezellige creatieve workshop vlinders maken.20130922_154840

Buurtvereniging ‘Merkebuorren Oost’ heeft zaterdagochtend – buiten, in het herfstzonnetje – een kleine dertig vogelhuisjes in elkaar gezet en beschilderd. De kosten van deze buurtactiviteiten worden vergoed door het Oranje Fonds. Misschien een idee voor andere buurten om deze voorbeelden te volgen en volgend jaar ook een activiteit te organiseren? Kijk op www.burendag.nl voor meer informatie. Kijk voor meer foto’s op In Beeld.

 

Deel dit bericht

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *