De SPAR gaat verbouwen

Spar Bosch sluit op woensdag 18 september om 15.00 uur tijdelijk de deuren om aan de slag te gaan met een grondige verbouwing. De klus zal een week in beslag nemen. Op woensdag 25 september om 19.00 uur wordt de winkel feestelijk heropend. Die avond zijn nieuwsgierige kijkers van harte welkom voor een hapje en een drankje. Maar ook zij die willen profiteren van de openingsaanbiedingen kunnen die avond meteen hun slag slaan. De speciale folder met openingsaanbiedingen valt kort voor de opening in de brievenbus.

In de vernieuwde SPAR komen ondermeer een uitgebreidere, luxe broodafdeling en een slijterij. De indeling van de winkel wordt ruimer, lichter en overzichtelijker. Er is veel aandacht voor energiebesparende maatregelen waaronder heldere led-verlichting en energievriendelijke – afgedekte – vrieskisten.SPAR-verbouwing

Ook de openingstijden worden verruimd. Op weekdagen is de winkel straks open tot 19.00 uur, op vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur. Wat niet veranderd zijn de bezorgservice, de postkantoorfunctie, de stomerij en de barbecue verhuurservice, waarvoor de klant straks als vanouds bij de Spar terecht kan.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *