KrystRequest kinderkoor van start

De eerste repetitie van het KrystRequest Kinderkoor was een groot succes. Op woensdag 30 oktober kwamen kinderen van It Twaspan en Votum Nostrum na schooltijd voor het eerst bij elkaar om te oefenen. Onder leiding van een echte dirigente, Marjolein Tishauer uit Bergum, gineerste repetitie KrystRequest Kinderkoorgen de kinderen eerst ontspanningsoefeningen doen. Daarna werd er ingezongen en vol enthousiasme gerepeteerd. De kinderen én de dirigente hadden er zichtbaar veel plezier in. Woensdag 6 november is de volgende repetitie. Als er kinderen zijn die alsnog mee willen doen, dan kunnen ze op deze dag nog aanhaken. Hoe meer er meezingen, hoe leuker het wordt op 14 december!

Voor meer informatie en foto’s gemaakt door Anne-Lys Herder, klik hier.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *