Huizen aan de Welfingstrjite opgeleverd

Ze hebben er lang op moeten wachten, de twaalf gezinnen en stellen die in de nieuwbouw aan de Welfingstrjite  komewelfingstrjite41welfingstrjite31n te wonen. Maar begin deze week was het zover. De huizen zijn opgeleverd en meteen wordt er voortvarend geklust. Vrijdag al, vier dagen nadat ze de sleutel kregen, verhuist het eerste gezin, vanuit de provincie Groningen, naar hun nieuwe huis. Twee huizen worden betrokken door mensen die terugkeren naar de plek waar ze eerder hebben gewoond in de huizen die voor deze nieuwbouw zijn gesloopt. De andere bewoners komen van elders in Wijnjewoude, of daar buiten. Wijnjewoude heet de nieuwkomers van harte welkom en wenst hen veel sterkte bij het klussen!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *