Opbrengst leesmarathon leerlingen Votum Nostrum bekend!

Op donderdag 17 oktober heeft groep 3 t/m 8 van CBS Votum Nostrum een leesmarathon gehouden voor de actie Serious Request. De kinderen konden per kwartier worden gesponsord met een maximum van 16 kwartieren. Het was een hele bijzondere dag: overal zaten of lagen kinderen in zelf meegenomen lekkere leesstoelen of kussens. De opdracht werd zeer serieus genomen en het was die dag dan ook heel stil op school. De opbrengst overtreft onze verwachtingen met een bedrag van 1885,00 euro! Dit bedrag wordt gevoegd bij de grote dorpsactie, genoemd KrystRequest. Zaterdag 14 december en woensdag 18 december staan in het teken van deze actie.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *