Beamer en laptop voor de Swingel

temp3Gebruikers van de Swingel kunnen voortaan voor hun bijeenkomsten gebruik maken van een laptop en een beamer. Gisteravond hebben leden van de ‘Werkgroep Website Wijnjewoude’ de apparatuur feestelijk overhandigd aan Erik van der Wal. Dat de zorgvuldig voorbereidde aanbiedingsspeech daarbij niet helemaal uit de verf kwam, werd door de aanwezigen graag voor lief genomen. De apparaten zijn indertijd aangeschaft door Plaatselijk Belang ten behoeve van de ontwikkeling van de nieuwe website. Nu de ontwikkelfase is afgerond, is besloten deze in bruikleen te geven aan de Swingel. Dus: heb je een vergadering? Vraag Erik dan naar de laptop om je notulen meteen in te kloppen, via de beamer de ingekomen stukken met je medevergaderaars te delen of om je argumenten kracht bij te zetten met een flitsende PowerPoint-presentatie. Aan deze nieuwe faciliteit zijn, voor gebruikers van binnen Wijnjewoude, geen extra kosten verbonden.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *