Prachtige opbrengst kinderkerstmarkt

De kinderkerstmarkt die gisteren is gehouden door Votum Nostrum, it Twaspan en peuterspeelzaal De Telle heeft € 1.849 opgebracht! De kerstmarkt was een waardige, maar vooral gezellige afsluiting van KrystRequest. De totale opbrengst voor Serious Request komt hiermee op € 6.573,80, een resultaat om trots op te zijn. Morgen, vrijdag 20 december zal een kleine delegatie, waaronder zes kinderen van de scholen, de cheque bij het glazen huis overhandigen. Dit staat gepland tussen 16.00 en 17.00 uur.

Hieronder nog wat sfeerprentjes van de kinderkerstmarkt. De kinderen, hun ouders en grootouders beleefden veel plezier aan een scala van activiteiten. Er was een modeshow, er werd muziek gemaakt, er werd geschminkt, er werden kerstukjes, vogelvoer- en kerstdecoraties verkocht. Ook de Twa Bûken was er weer met een verkoopstand. Er werd muziek gemaakt en toneelgespeeld; er waren heel veel lekkere hapjes, chocolademelk en prachtige cupcakes. Teveel om op te noemen, dus als jouw activiteit niet wordt genoemd, misschien dat je jouw activiteit dan wel wel terugvindt op de foto’s. Meer foto’s vind je trouwens op de website van It Twaspan en Votum Nostrum.

.

Aan het eind van de avond bracht het Groot KrystRequest kinderkoor onder een heldere sterrenhemel het lied ‘Oh Wijnjewoude’ ten gehore, dat inmiddels ook door het publiek werd meegezongen.

Afgesloten werd met het bedanklied:

Elk ging hand in hand,
er was geen rang of stand.
We deelden school en plein,
een feest voor groot en klein!

In goede atmosfeer
was het dorp druk in de weer
in’t delen van het licht van Kerst
voor ’t kind ver, verder, verst.

Vrij en blij vroegen wij
geld voor ’t goede doel
Heel veel dank voor hulp en tijd,
voor ’t saamhorigheids-gevoel

Wynjewâld zij aan zij,
u, jij, ik en wij
samen deden wij ons best
voor Serious Request

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *