Afdeling Wijnjewoude-Hemrik Vrouwen van Nu opgeheven

Helaas heeft het bestuur van de afdeling Wijnjewoude – Hemrik van Vrouwen van Nu moeten besluiten om de afdeling op te heffen. Er kon niet meer een voltallig bestuur gevormd worden en er zat geen groei in het aantal leden. De afdeling heeft 68 jaar bestaan en is in de loop van de jaren van grote betekenis geweest voor veel vrouwen. Cursussen, workshops, excursies, fietstochten, reisjes en natuurlijk de afdelingsavonden boden ons kennis, creativiteit, ontmoetingen en vooral veel gezelligheid.

Op de afscheidsbijeenkomst in december jl. in gebouw De Driehoek zijn vele herinneringen opgehaald en hebben de leden hun mooie creaties van de afgelopen jaren nog eens bewonderd . Er was tot besluit een voortreffelijk buffet, keurig verzorgd door de familie Stoker. Het was een mooie afsluiting, al moesten de meeste leden wel even slikken omdat er voorgoed een eind kwam aan de maandelijkse ontmoetingen.

Maar er is ook goed nieuws!
De meeste interessegroepen blijven intact. De leesgroep, de volksdansgroep, de quiltgroep, de kookgroep en de tuin- en cultuurgroep gaan zelfstandig verder. Ze zijn zo waardevol, dat we die activiteiten niet los willen laten. En in samenwerking met de afdelingen Bakkeveen en Ureterp zullen er zeker ook nog reisjes gemaakt worden.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *