Nieuws over het dorpsfeest 2014

Even een update over het dorpsfeest dat dit jaar gehouden wordt van woensdag 18 juni t/m zaterdag 21 juni. We hebben inmiddels al best een hoop aanmeldingen voor de versierde wagens binnen. Super! We hopen dat er nog meer bij zullen komen. Ook de opgave voor  de beide playbackshows zien we graag tegemoet. Aanmeldingen voor beide onderdelen kunnen naar ons mailadres worden gestuurd.

Inmiddels is het programma voor een groot gedeelte klaar. De onderdelen die vast staan zijn:

  • Woensdagavond zal Teake van der Meer samen met Griet Wiersma een optreden verzorgen.
  • Donderdagavond is de optocht van de versierde wagens. Daarna zal in de tent de prijsuitreiking zijn met muzikale omlijsting van de Troubabroers.
  • Vrijdagochtend hebben we een bingo en vrijdagmiddag en vrijdagavond een playbackshow, met aansluitend een gezellige dansavond.
  • Zaterdagochtend is de optocht voor de tweede keer, zodat iedereen nog een keer zijn versierde wagen aan het dorp kan laten zien.
  • Zaterdagmiddag komt ‘sterkste man’ Wout Zijlstra om de Highlandgames te organiseren. Hier kun je als team aan mee doen. Verdere informatie volgt. Daarnaast zal hij een spectaculaire  demonstratie geven. Het belooft een spannende middag te worden.
  • Zaterdagavond sluiten we het dorpsfeest af met de band Alice Springs!

We zullen uiteraard ook weer iets organiseren voor de schoolkinderen en we kijken of het mogelijk is om op de woensdagavond de WK wedstrijd Nederland-Australië op een groot scherm met elkaar te volgen. Hierover later meer. dorpsfeest wijnjewoude 2

Tot zover de update. Mochten er vragen, opmerkingen, suggesties etc. zijn dan horen wij dat graag. Je kunt dit mailen naar sdww@live.nl.

 

Groetjes,

Stichting Dorpsfeest Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *