Oud-inwoonster van Wijnjewoude gaat voor een Oscar

Als Wijnjewoude mogen we sinds kort  trots zijn op Mariet Feenstra, de dochter van  Feite en Riet Feenstra. Mariet maakt namelijk kans op een Oscar.  In aanloop naar de Oscarverkiezing op zondag 2 maart brengt Man bijt hond namelijk  een speciaal eerbetoon aan deze filmprijs door een alternatieve ‘Man bijt hond Oscarverkiezing’ te organiseren. Mariet Feenstra doet hierin ook mee samen met het Klein Rotterdams Toneel. Wat ons betreft een ietwat bescheiden naam vanwege de grote acteerprestatie die deze toneelgroept levert.  Een scene uit de bekende Titanic film wordt zeer kundig nagespeeld. Wilt u Mariet steunen door op haar te stemmen? Dat kan op de website van Man bijt hond. Op de website is ook het fragment terug te bekijken.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *