Afrikaanse klanken in Wijnjewoude

Donateursconcert Euphonia 2014

Kom op zaterdagavond 22 maart naar De Swingel. Euphonia o.l.v. Joeke Hoekstra neemt u deze avond met muziek en beeld mee door het afwisselende en inspirerende Afrika. The Lion King, Out of Africa en Africa van de bekende popgroep Toto zullen deze avond de revue passeren.

Naast Euphonia en het jeugdorkest o.l.v. Petra Rodenboog, zal de slagwerkgroep Kunst&Coo haar medewerking verlenen. Deze slagwerkgroep is een samenwerking tussen de coöperatieve vereniging Kunst&Coo Oosterwolde en de muziekverenigingen Laudando Appelscha, Concordia Elsloo en Crescendo Makkinga. Speciaal om te vermelden is de eerste plaats die ze hebben behaald op het Beat&Greet festival georganiseerd door Majestic te Heerenveen.

Euphonia zal ook samen met de slagwerkgroep een Afrikaans nummer ten gehore brengen.

Kortom, een avond die u zeker niet mag missen!

<klik hier voor meer informatie>

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *