NL DOET het weer goed!

Vandaag hebben – ook in Wijnjewoude – opnieuw een groot aantal vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken in het kader van NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland georganiseerd door het Oranje Fonds.
Bij basisschool It Twaspan waren ouders druk in de weer met bezems, schoffels, kruiwagens en hoge drukreinigers om de buitenboel een goede beurt te geven. Omdat het redelijk goed weer was, hoefde niet overgeschakeld te worden op plan B: het schilderen van de centrale hal.
Bij de Swingel waren zo’n 12 bestuursleden van het MFC én van Plaatselijk Belang al vroeg in de weer met het schoonmaken van de buitenzijde van De Swingel en peuterspeelzaal De Telle. Ramen en houtwerk waren goed vies, dus het was een dankbare klus. Na een ochtend gezellig samen buffelen, lag De Swingel er weer bijna net zo stralend bij als bij de oplevering in 2000! En in de pauze (“NL DOET een bakkie”) ging de cake van Trientsje van der Wal er in als koek!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *