Oud-inwoonster Wijnjewoude wint een Oscar

Vorige week konden wij u melden dat een oud-inwoonster in de race was voor een Oscar met haar toneelgroep Klein Rotterdams Toneel. Vanwege de Oscar uitreiking organiseert Man bijt hond namelijk een alternatieve prijsuitreiking. Mariet Feenstra, dochter van Feite en Riet, deed mee aan deze alternatieve en unieke prijs. Met een scène uit de bekende film Titanic hoopte ze hoge ogen te gooien.

Vandaag is de uitslag van wie er met de Oscars vandoor gaat. Er waren diverse categorieën waarop gestemd kon worden. Zo was er een Oscar te winnen voor beste acteur, beste actrice en beste decor & aankleding. De eindstrijd was spannend maar wij zijn ontzettend trots dat we u kunnen melden dat Mariet Feenstra de Oscar voor beste actrice in de wacht heeft gesleept. Als redactie willen wij haar hiermee natuurlijk van harte feliciteren!

In de uitzending van 3 maart is de prijs uitgereikt. Wilt u deze terugzien dan kan dat op de website van Man bij hond.

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *