Schuurverkoop voor World Servants

Op 29 juli vertrekken Daniëlle Blankestein (19) en Baukje de Vos (18) uit Wijnjewoude met de organisatie ‘World Servants’ naar Equador. Zij gaan mee met een groep jongeren van ‘World Servants’ uit Ureterp. In Equador gaan zij helpen met de bouw van  een cacao verwerkingscentrum.  De vele cacaoboeren daar krijgen door de slechte kwaliteit van de cacao weinig geld voor hun product. Dit zorgt voor armoede. Door het verwerkingscentrum wordt de kwaliteit verbeterd en kunnen de mensen er een eerlijke prijs voor krijgen.

Om de reis te kunnen bekostigen en de nodige financiën voor het project bij elkaar te krijgen, hielden Baukje en Daniëlle afgelopen zaterdag een schuurverkoop aan de Weinterp 47. Zij verkochten er ondermeer prachtige zelfgemaakte  (paas)decoraties, hooimadammen en krukjes. Ook was er veel belangstelling voor het zelf graveren van glazen potjes. Er was volop publiek, zodat de droom van Baukje en Daniëlle weer een stapje dichterbij is gekomen. En als je zaterdag niet in de gelegenheid was en toch nog wat wilt kopen: dat kan!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *