Uitvaartverenigingen bestaan 100 jaar, een foto-impressie

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de drie uitvaartverenigingen in Bakkeveen, Wijnjewoude en Frieschepalen/ Siegerswoude werd afgelopen zaterdag, 8 maart 2014, een uitvaartbeurs georganiseerd. Op de goedbezochte beurs in De Stripe kon het publiek zich ondermeer laten voorlichten over de drie jubilerende uitvaartverenigingen, het kopen van een grafrecht op een van de begraafplaatsen of op een natuurbegraafplaats. Verder waren er stands van uitvaartondernemer Van der Zwaag, druk- en bloemwerk, rouwfotografie/-video en van een steenhouwer. Ook was er historisch materiaal van de uitvaartverenigingen. De Beurs werd afgesloten met een receptie van de jubilerende verenigingen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *