Het laatste nieuws over het dorpsfeest

dorpsfeest 2010 feesttent (1)De WK voetbalwedstrijd Nederland-Australië wordt woensdag 18 juni 2014 om 18.00 uur live uitgezonden op een groot scherm in de tent. Dit was nog niet zeker, maar gelukkig is het gelukt om dit te organiseren. Een leuke en gezellige start van het dorpsfeest 2014. Dat hopen we dan maar natuurlijk. Als we met een flinke delegatie Wijnjewoudsters de mannen van het Nederlands elftal aan gaan moedigen dan moet dat vast goed komen. We hopen op jullie komst.

Voor de zaterdagmiddag zoeken we teams die mee willen doen aan de highlandgames georganiseerd door de sterkste man Wout Zijlstra. Teams moeten bestaan uit zes mensen. Uiteraard mogen er wissels zijn, maar per activiteit moet het team bestaan uit vier mannen en twee vrouwen. Deelname is vanaf 16 jaar. Deze middag zal muzikaal omlijst worden door de Graham Lowlanders. Opgave kan gemaild worden naar sdww@live.nl. Naar dit email adres kunnen ook de opgaven voor de versierde wagens en de playbackshows gestuurd worden. Het thema is (teken)films. Dit geldt voor de versierde wagens en de playbackshow ‘s avonds. Voor de mini playbackshow is het thema dus vrij! We zien de opgaven graag tegemoet!
Opgelet: De opgave voor versierde wagens moet uiterlijk 10 mei 2014 bij ons binnen zijn!
Voor vragen en opmerkingen kunt u gebruik maken van ons e-mailadres.

Stichting Dorpsfeest Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *