Jong Euphonia geeft acte de presence !

Tijdens het donateursconcert van CMV Euphonia op 22 maart 2014 verzorgde het jeugdorkest een verrassend optreden. Onder leiding van Petra Rodenboog gaf het jeugdorkest een spetterend optreden. Een negental enthousiaste kinderen speelden in MFC De Swingel de sterren van de hemel. Er zit nog steeds toekomst en muziek in Euphonia!

Dirigent tijdens het donateursconcert was Joeke Hoekstra. Samen met de fanfare hadden ze voor deze Afrikaanse avond mooie muziek uitgekozen. Het bekende nummer Afrika van Toto. Maar ook muziek van de film Out of Afrika en The Lion King. De muziek werd extra mooi ‘gekleurd’ door mooie beelden uit Afrika.

Kunst&Coo

Slagwerkers van Kunst- & CultuurOnderwijs Ooststellingwerf gaf de Afrikaanse avond een extra dimensie. Zij spelen bij een muziekvereniging Laudando Appelscha,  Concordia Elsloo of Crescendo Makkinga. Eén keer per week repeteren ze samen o.l.v. Henri de Boer.

Tijdens het donateurconcert van Euphonia hebben ze meerdere prachtige nummers gespeeld waaronder  het bekende nummer ‘I was maid for lovin you’ van Kiss. Hun optreden werd afgesloten met een gezamenlijk optreden met Euphonia. Ze speelden het nummer African Symphony.

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *