Snel internet via glasvezel ook in Wijnjewoude?

logo friesland op glasDe gemeente roept alle bedrijven én particulieren op om zich en masse bij de provincie te melden als belanghebbende voor snel internet via glasvezel. Wethouder Piet van Dijk stuurt aan op de volledige ontsluiting van Opsterland. Dus dorpen én buitengebied. Hoe meer mensen zich inschrijven hoe groter de kans dat we (redelijk snel) aan de beurt zijn. Voor de provincie en de kabelaanbieders wordt de uitleg van glasvezel interessant als ongeveer 50% van de adressen hun behoefte kenbaar maken. Dus als u ook sneller wilt internetten, meldt u aan op www.friesland.opglas.nl. Op dit moment heeft nog maar een handjevol inwoners van Wijnjewoude zich als belangstellende gemeld. Dus doe het nu en vraag ook uw buren en kennissen in Wijnjewoude dit te doen. Het verplicht u verder tot niets, maar heeft puur tot doel om provinciebreed in kaart te brengen waar de behoefte aan snel en betrouwbaar internet leeft.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *