Willedei 2014

logo willedeiHet duurt nog even maar toch willen wij je attenderen op de 11e editie van de Willedei op 6 september aanstaande. Een editie waar we weer volop ‘Wille’ willen creëren met aansprekende muziek, een leuke braderie en een diversiteit aan straatartiesten.

Artiesten Wijnjewoude e.o.
Dat we zang- en muziektalent in Wijnjewoude e.o. hebben is een feit. Tijdens de Willedei zal onder andere de muziekgroep The Groove Project van Stefan Boonstra uit Wijnjewoude optreden. Zanger songwriter Jan Dirk van der Meulen uit Wijnjewoude betreedt het podium en Murk Aukema uit Hemrik komt zijn talenten laten horen. Ook de band Two Faces is dit jaar aanwezig. Zou jij ook op de Willedei willen optreden maar heb je je nog niet opgegeven, doe dit dan snel. De podia zitten bijna vol.

Braderie
Je kunt je ook weer opgeven voor de zeer gezellige braderie. Ben je ondernemer of hobbyist in of buiten Wijnjewoude en wil je standhouder zijn op de Willedei, mail dan naar info@willedei.nl.

Bestuur
De Willedei heeft een nieuwe voorzitter, Anne-lys Herder. Zij is te bereiken via info@willedei.nl of 0630774601.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *