Bericht over de Willedei

logo willedei

Kijkt u al uit naar de eerste zaterdag van september? Gelukkig duurt het nog even maar toch komt de Willedei steeds dichterbij. Wij kunnen u nu al vertellen dat deze 11e editie een grote trekker heeft. Wat dit is blijft nog een verassing. Zoals u van ons gewend bent zijn er weer activiteiten voor jong en oud op het gebied van muziek, straatactiviteiten, kinderactiviteiten en de braderie.

Braderie
Bent u ondernemer of hobbyist en wilt u deel uit maken van de Willedei? Geef u dan op voor de gezellige markt/braderie. Dit kan via de mail: braderie@willedei.nl of info@willedei.nl. Meer informatie is te vinden op www.willedei.nl.

Muzikanten
Een breed scala aan artiesten laat zich horen tijdens de Willedei. Bekende namen maar ook nieuwkomers in de muziekwereld. Heerlijk meezingen met de troubadour Adri de Boer of swingen met het swingkoor in Burgum. Luister naar het talent Murk Aukema uit Hemrik of bewonder The Groove Project van Wijnjewouder Stefan Boonstra. Natuurlijk ontbreekt Vänner niet en hebben we dit jaar Two Faces op het podium staan. Dit is maar een kleine greep van de aanwezige artiesten. Om 20.00 uur wordt de feestelijke dag afgesloten door de Friese bluesband De Healers. Wellicht kent u ze nog door een eerder optreden tijdens de Willedei.

Donateursactie
Het is weer bijna tijd voor de donateuractie. Houd de website en de Bân in de gaten voor meer informatie hierover. Bent u nog geen donateur maar geeft u graag een kleine bijdrage aan de Willedei, neem dan contact op met info@willedei.nl.
www.willedei.nl ● www.facebook.com/willedei ● www.twitter.com/willedei

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *