Ik woon in Wijnjewoude!

project

Dinsdag 6 mei gaven Baukje Koolhaas en juf Lizzy het startsein van het project Ik woon in Wijnjewoude. Alle kinderen van it Twaspan houden zich komende 14 dagen bezig met het project.                                                               Groep 1 en 2 houdt zich voornamelijk bezig met de boerderij.                               Groep 3 en 4 gaat zich leren om over zichzelf te vertellen, wie ben ik nu eigenlijk?                                                                                                                                 Groep 5 en 6 stort zich op de straatnamen en hun afkomst en betekenis hiervan.                                                                                                                                           Groep 7 en 8 houdt zich bezig met de geschiedenis en het heden van Wijnjewoude .

Tijdens deze dagen komen oa Dicky, Janny van der Molen (schrijfster), Binne Reitsma (Tresoar), Marianne Oost en Josephine (Atelier Majeurs) langs op school.

Het project wordt maandag 19 mei afgesloten met een fietstocht en met een presentatie in school wat de kinderen hebben gemaakt.

Project.1

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *