Uitvoering Longa in jungle sfeer

In een zaal met prachtige jungle sferen liet gymnastiek vereniging Longa op 28 juni een unieke show zien. Alle turners en turnsters speelden mee in de indrukwekkende film de “Lion King”. Tijdens de opening van de uitvoering stond de zaal vol met dieren, die keken naar het toneelspel waarin Simba gepresenteerd werd aan zijn volk, boven op de koningsrots. Daarna vertolkten de gymnasten het gehele verhaal en beeldden ze de belevenissen van Simba uit door een combinatie van dans, toneelspel en turnen. Het geheel werd ondersteund door een zaal vol filmkleuren en de onvergetelijke muziek. Tijdens het einde van de acts, werden alle gymnasten beloond met een langdurige, staande ovatie! Een prachtige seizoens afsluiter voor Longa, waarnaast vorige week ook nog goede resultaten waren behaald bij het Friese kampioenschap. Tialda Brouwer werd ondanks een blessure 3de van Friesland. Femke Russchen en Berber Akker vielen net buiten de prijzen, maar draaiden op sommige onderdelen mee in de top drie.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *