Jeu de boules club van start

jeu de boules 29-9-2014 (3)Vandaag is de jeu de boules baan op te Plak in gebruik genomen. Mede dankzij het prachtige nazomer weer, was het een zeer geslaagde middag. Negen belangstellenden hadden zich aangemeld voor de nieuwe jeu de boules club van Wijnjewoude. Er werd zelfs al gezegd dat het jammer is dat er niet twee banen zijn! Een naam voor de club moet overigens nog verzonnen worden. Lijkt het je leuk om ook te komen spelen op de maandagmiddag vanaf 14.00 uur? Meld je dan aan bij Geert Cazemier (0516-427503 of g.cazemier2@kpnplanet.nl) of Anneke Oosterhof (0516-481714). Je kunt natuurlijk ook gewoon op een maandag eens vrijblijvend een kijkje komen nemen.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *