Winnaar Willedei prijsvraag van Plaatselijk Belang

Vanavond vond de feestelijke prijsuitreiking plaats aan de winnaars van de Willedei-wedstrijd: ‘raad het aantal lampjes’. Plaatselijk Belang en de Ondernemingsvereniging Wijnjewoude-Hemrik hebben IMG_6673drie duurzame kerstbomen aangeschaft voor het dorp; duurzaam omdat de verlichting bestaat uit LED’s én omdat er voor deze ‘ bomen’ geen echte bomen hoeven te worden gekapt.logo willedei Op de Willedei hing één van de bomen aan een hoogwerker en konden de passanten raden hoeveel lampjes de boom bevatte.

De winnaar, de heer Fokke Nust, ontving vanavond de eerste prijs – een bon ter waarde van € 75 voor een diner bij de Stripe – uit handen van de voorzitter van Plaatselijk Belang, Aldert Voolstra. Fokke Nust raadde het aantal lampjes exact goed: 720 stuks.
De tweede prijs, een mand met heerlijkheden van Bakkerij Van der Molen, ging naar mevrouw J. Hoogenberg.
De derde prijs was voor Marian Stoker uit Klein Groningen: een prachtige fruitmand van de Fa. Kamminga.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

 

bakker vd molen

de stripe FA KAMMINGA

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *