AED Wijnjewoude

AED     AED1AED2

Vorige week was het dan zover, de eerste AED en reanimatie trainingsavonden.

De trainingen werden gegeven door Jan Draaisma uit Drachten.                                                                                                                                                                                                                      Helaas waren er toch nog afzeggingen waardoor het twee kleine groepjes werden. De training werd daardoor niet minder, veel geleerd en twee gezellige avonden waar we zeker op terug kunnen kijken. Met dank aan vv ODV ter beschikking stellen van de kantine.

Volgend jaar zullen er weer trainingen worden gegeven, lijkt het je wat geef je dan op via aedwijnjewoude@gmail.com of bij een van de commissieleden.

De volgende stap  van ons als commissie is om een AED, liefst 2 of meer, buiten in een kast te krijgen met een code.                                                                                                                           Zodat iedereen, die zich aangemeld heeft bij hartslagnu.nl, erbij kan wanneer het nodig mocht zijn.  Ook zullen we ons de komende tijd bezig houden met het benaderen van de verenigingen in het dorp.

Wij zijn ook nog op zoek naar commissieleden……..

 

De AED is er voor iedereen!!!

 

Frits van der Meulen     06-54292940                                                                                                                                                                                                                                                                            Ilse Huisman                   06-51872181                                                                                                                                                                                                                                                                            Jaap Haven                      06-38273978                                                                                                                                                                                                                                                                     Hennie Nutterts             06-10980061

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *