Een wijntje met ‘Looft den Heer’

Op woensdagavond 22 oktober kunt u vanaf acht uur in restaurant De Stripe genieten van een gezellig wijnconcertje. Het koor ‘Looft den Heer’ uit Wijnjewoude laat zich deze avond van een wijnconcert Looft den heerverbazend andere kant zien en horen. Het belooft een heel gezellige avond te worden waarin plezier met elkaar voorop staat.
Dus houdt u van vrolijke klanken en wilt u de koorleden nu eens zonder serieuze gezichten zien, dan is dit uw kans. Ook als u denkt: het lijkt me wel gezellig om bij een koor te zingen, kom vooral met het glas in de hand lekker zingen en kijk of de sfeer u bevalt. Loop gerust binnen ook al bent u wat later. Het is gratis en u bent van harte welkom! Drankjes zijn voor eigen rekening.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *