Gezocht: Lokaal Kabaal voor het 22e Hemrivent

HemriventStichting Hemrivent organiseert zaterdag 25 oktober haar 22e event in de Bining te Hemrik. Deze avond gaat de klok terug met de band uit de populairste, megaband uit de 70’s ABBA (tribute). Voor dat het feest met deze legendarische muziek los breekt, zijn we op zoek naar (beginnende) entertainers, muzikanten om hun act on stage te presenteren. Graag zouden wij beginnende muzikanten, artiesten uit de omgeving een kans willen geven om zich te presenteren. Het grote podium is voor maximaal vijf minuten te gebruiken voor deze artiesten.
Voor wie zijn optreden aan het publiek ten gehore wil brengen: jong, oud, solo of met meerderen, grijp je kans!
Opgave voor Lokaal Kabaal kan via de site van Hemrivent, info@hemrivent.nl . Graag voor 20 oktober opgeven.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *