Nieuws van Sinterklaas

Sint en zijn pieten zijn volop in het nieuws de afgelopen tijd, maar wij kunnen jullie geruststellen: in Wijnjewoude trekken wij ons hier niets aan en de Sint al evenmin!

Op zaterdag 22 november vanaf 09:30 zullen wij gezamenlijk de aankomst van Sinterklaas en zijn pieten afwachten op het grasveld bij ’t Waldhus op de Te Nijenhuiswei. Vanaf daar zullen de Sint en Pieten hun route als volgt door het dorp vervolgen: vanaf ’t Waldhus via de Merkebourren, bij de bakker de Welfingstrjitte in en vervolgens gelijk de Mr. Geertswei in, om uiteindelijk aan te komen bij De Swingel, waar gezamenlijk het geweldige feest voort zal worden gezet!

Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij dit jaar het talent van Wijnjewoude wil ontdekken: HAS

WijnjewoudeGotTalent

 

Een ieder is uiteraard welkom om dit fantastische feest met Sinterklaas en zijn pieten bij te wonen en wie weet kan ook jij jouw talent laten zien! !

Op de scholen en peuterspeelzaal zullen in de weken voorafgaand aan het feest kleurplaten worden uitgedeeld. Voor alle kindjes: doe je best en maak er een schitterend kunstwerk van, want Sinterklaas zal van alle inzendingen de mooiste kleurplaten uitzoeken en belonen met een fraai cadeau!! Kleurplaten kunnen tot en met 18 november worden ingeleverd bij de Spar en bij Bakkerij Van der Molen. Hier zijn tevens extra exemplaren af te halen.

Wij zien jullie graag op 22 november!

Vriendelijke groet,

De Intocht Commissie Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *