Samenwerking Taxi Van der Wal en Kort

Wij, de medewerkers van taxibedrijf Van der Wal, hebben de afgelopen jaren met veel plezier met u gereden om u veilig naar uw bestemming te brengen. Wij streven er naar om de dienstverlening verder te verbeteren. De afgelopen jaren werkten we daarom al samen met taxibedrijf Kort uit Oosterwolde die een persoonlijke benadering net zo hoog in ’t vaandel heeft staan als wij. Wellicht heeft u dat al gemerkt omdat in de weekenden Taxi Kort al werkzaamheden uitvoert voor Taxi Van der Wal. Dit bevalt zo goed dat we (mede vanwege de gezondheid van Germa van der Wal) met ingang van dit schooljaar hebben besloten de samenwerking verder te intensiveren. Wij gaan ook door de week gezamenlijk taxiritten rijden.

Voor u verandert er bijna niets. De bestaande chauffeurs die u veilig naar uw bestemming brengen, blijven uw chauffeur. Het telefoonnummer blijft hetzelfde en de taxi’s blijven gewoon rijden vanuit Opsterland. Wel kan het zo zijn dat er zo nu en dan een taxi van Kort komt voorrijden waarvan de chauffeur bij Kort in dienst is gekomen. De naam ‘Taxi van der Wal’ verandert in ‘Taxi van der Wal – Kort’.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken op het vertrouwde telefoonnummer: 0516-481293

Met vriendelijke groet,
Germa van der Wal en Ale Kort
Taxibedrijf Van der Wal – Kort

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *