computercafé van start

Computerfae (2)Vanmiddag was het eerste computercafé in de Swingel. Het computercafé wordt georganiseerd door de WAW. Vanmiddag werden de deelnemers ontvangen door Fokje Meijer van de WAW en verzorgde Arne de Waard een presentatie over Windows 8.1. Het was een waardevolle eyeopener voor mensen die gewend waren om met Windows XP en Windows 7 te werken en die na de aanschaf van een nieuwe pc met twee linker computerhanden waren komen te zitten. Tijdens en na afloop van de gezellige bijeenkomst was er nog ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen over problemen waar men in de praktijk tegen aan loopt en werd nog individueel achter het scherm ingegaan op specifieke vragen van de deelnemers. En daarbij bleef het niet bij vragen over Windows 8, maar kwamen allerlei computervragen aan bod.

Volgende week woensdag 26 november, 13.30 uur, is er een nieuw computercafé. Het hoofdonderwerp is dan foto’s en fotobewerking, met name met behulp van Picasa. Stap gerust binnen, de drempel is laag, en je steekt er vast iets van op.
Kosten: 5 euro, inclusief koffie en thee.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *