Rauzer live in MFC de Swingel!!

Zaterdag 22 november speelt Rauzer live in MFC de Swingel te Wijnjewoude.
Rauzer is een jonge Friese band, bestaande uit frontman Douwe Kool, gitarist Eric van der Wal, bassist Evert van Asma en drummer Jort de Haan (laatstgenoemde is sinds vorig jaar woonachtig in Wijnjewoude). Het repertoire varieert van stevige rock tot frisse funk en opzwepende blues uit de 70’s en 90’s. Denk aan artiesten als James Brown, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam en Jimi Hendrix, allen geheel met onze eigen ’Rauzer-sound’! Naast covers, zijn ze ook niet vies van Friestalig (eigen) werk. Born to be Wild van Steppenwolf hebben wij onlangs met clip uitgebracht in onze eigen Friese vertaling. ’Wyld en Frij’ is te zien op Klipkar van Omrop Fryslân en Youtube.

Voorafgaand het concert kun je kijken naar Ajax- Sc Heerenveen op groot scherm.

De Swingel is om 16:00 al geopend.

ENTREE GRATIS!!!

Voor meer informatie kijk je op www.swingel.nl of www.facebook/deswingel

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *