Bedelaars, schooiers en criminelen in Wijnjewoude

Hoe vaak kom je een bedelaar, schooier of crimineel tegen in Wijnjewoude? Gelukkig niet vaak of zelfs helemaal niet. Komende vrijdag 12 december zal echter een uitzondering zijn. Voor Voedselbank Opsterlân komt onze jeugd in actie en gaan ze ‘schooien’ om voedsel. Speciaal voor de gelegenheid gaan ze gekleed in kledij uit de middeleeuwen. Laat die arme stakkers niet nodeloos uw huis voorbij gaan en geef gul. De opbrengst is voor Voedselbank Opsterlân en is een samenwerking tussen Jeugdclubs Be-One, W4You, Voedselbank Opsterlân en Omrop Fryslân.

Benieuwd wat u kunt geven? Maar net wat u kunt missen maar bij voorkeur iets wat langer houdbaar is zoals: groente of fruit in blik, volkoren pasta, couscous, peulvruchten, linzen, eieren of olie.

Poster voedselbank

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *