Dorpsfeest 2015

dorpsfeest zaterdag 004 - kopieHet jaar loopt inmiddels naar het einde. Tijd dus om vooruit te kijken naar 2015. Wij zijn daar alweer een aantal maanden mee bezig. We willen in 2015 namelijk weer een leuk, afwisselend, gezellig en vooral voor iedereen toegankelijk dorpsfeest organiseren. Een aantal programma-onderdelen kunnen we alvast met jullie delen. Er zal in ieder geval op de vrijdag weer een playbackshow zijn. ‘s Middags voor de kinderen en ‘s avonds voor de volwassenen. Het begint naar ons idee toch echt weer een traditie te worden waarbij de lat elk jaar hoger komt te liggen. Maar bovenal merken wij dat het een echte dorpsavond is. Die traditie willen we natuurlijk graag in ere houden. Opgaven mogen vanaf nu gedaan worden. Dit kan via ons mailadres of onze Facebook.

Verder willen we op zaterdagmiddag een beachvolleybaltoernooi organiseren. Twee jaar geleden was dit een groot succes. Dit keer zullen de teams van 2 heren en 2 vrouwen waarschijnlijk buurtgebonden zijn en wordt er gestreden voor de hoofdprijs. Afgelopen dorpsfeest was de laatste keer dat ’t Hynder gewonnen kon worden. Dit jaar zal er dus een nieuwe wisseltrofee zijn. Wat dit is blijft uiteraard nog een verrassing. Of het volleyballen inderdaad buurtgebonden zal zijn komen we zo spoedig mogelijk op terug. Zaterdagavond zal de band Boulevard de tent op zijn grondvesten doen trillen. Uiteraard zal er weer iets voor de schooljeugd zijn en een bingo-ochtend.

Blijft de donderdagavond nog open. Daar hebben we inmiddels een programma onderdeel voor bedacht dat oude tijden doet herleven. We organiseren dan namelijk een heuse solexrace! Er zal in verschillende categorieën worden gereden. Het hoe en wat precies daar komen we uiteraard nog op terug. Dus de oude solexen, lange leren jassen etc. kunnen van de zolder om alvast klaargemaakt te worden voor het dorpsfeest 2015. dorpsfeest 2015 solex race

Tot zover de update over de programma onderdelen. We hopen jullie in de volgende Bân weer wat meer te kunnen vertellen. Tips, ideeën en suggesties zijn van harte welkom. We zijn te bereiken via de mail: sdww@live.nl of op onze Facebook Stichting Dorpsfeest Wijnjewoude.

Voor nu wensen we jullie allemaal alvast fijne feestdagen en een knallend uiteinde. Tot ziens in 2015!

Groetjes Stichting Dorpsfeest Wijnjewoude

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *