Willedei 2015

logo willedeiWeet je het nog: onze oproepen voor nieuwe bestuursleden? Gelukkig hebben wij hier twee enthousiaste reacties op gekregen. Dit betekent dan ook dat de Willedei kan blijven bestaan! Maar dit is nog maar het begin, het bestuur is nog niet compleet. Versterk jij ons bij de organisatie van de Willedei? In de voorbereiding of op de dag zelf, alle hulp is welkom. Vrijwilligerstaken waar je aan kunt denken zijn het zoeken naar vrijwilligers, het maken van het vrijwilligers schema, het rondbrengen van programmaboekjes, de financiën, toezicht houden bij een podium, parkeerbeleid of het helpen bij de verkoop van programmaboekjes. Lijkt één van deze activiteiten je wat? Neem dan eens contact op met Anne-lys Herder via 06 30774601. Het is nog ver weg maar zaterdag 5 september vieren we de 12e editie van het populaire straatfestival.

Het bestuur van de Willedei wenst iedereen fijne feestdagen en alvast veel wille voor 2015.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *