Wynjeboules op bezoek in Joure

Eind november zijn een aantal leden van de Wynjeboules op bezoek geweest bij de Jeu des Boules vereniging Skarboule in Joure. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie werden we enthousiast en gezellig bijgepraat over het reilen en zeilen van een goed georganiseerde en professionele vereniging door de voorzitter.

Na afloop kregen we de gelegenheid om zelf ook te spelen, onder begeleiding van een ervaren speler van de club. We kregen daardoor nog een aantal handige en bruikbare tips. We bedanken de leden van Skarboule dan ook van harte voor de geslaagde middag. Mocht u ook zin gekregen hebben, er is nog plaats bij de Wynjeboules! We spelen maandagmiddag om 14.00 uur en donderdagmorgen om 10.00 uur op het terrein aan de Te Nijenhuiswei.jeu de boules 29-9-2014 (4)

Voor informatie kunt u terecht bij Anneke Oosterhof, tel. 0516 481714  en bij  Geert Cazemier, tel. 0516 427503

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *