Computercafé 10 februari a.s.

 

Computercafe-logo

Vanwege de enthousiaste opkomst vorig jaar, hebben we besloten om een maandelijks terugkomend computercafé te organiseren. Deze bijeenkomsten staan in het teken van hulp, saamhorigheid en een kopje thee/koffie en zijn voor iedereen, ongeacht de kennis, ervaring en leeftijd.

WAT GAAN WE DOEN?

Arne de Waard en Fokje Meijer zijn aanwezig om te assisteren. Bij hen kunt u terecht met de problemen waar u bij het gebruik van de computer en programma’s tegenaan loopt. Bovendien is het zo dat er door de uitwisseling van kennis ook al veel onderling kan worden opgelost. Zo ontstaan ook nog eens leuke contacten! U dient er wel rekening mee te houden dat er maar 2 begeleiders zijn, dus het kan zijn dat u even moet wachten.

U kunt bij ons gebruik maken van de vaste computers of WiFi voor uw eigen laptop/tablet. Ook zonder computerproblemen bent u van harte welkom.

WANNEER en WAAR?

In principe elke 2de dinsdag in de maand, maar zoveel mogelijk in overleg. Te beginnen  10 februari van 13.30 – 15.30 uur in het MFC De Swingel, lokaal boven. Kosten: 5,– Euro incl. koffie/thee.

Graag tot ziens op 10 februari a.s.

Vragen? Bel Fokje Meijer: 0516-481479 of Arne de Waard: 06-15183446.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *