Olympia’s Tour doet Wijnjewoude aan

olympias tourDinsdag 12 mei zal Ureterp gastheer zijn als finishplaats voor de tweede rit van Olympia’s 3M Tour. Na de start in Assen voert de 150 kilometer lange rit voor het grootste deel door de Friese wouden. Via onder meer Haulerwijk, Waskemeer, Bakkeveen, Wijnjewoude, Gorredijk en Beetsterzwaag rijdt de karavaan naar Ureterp, waar nog vier plaatselijke ronden op de renners wachten. Olympia’s 3M Tour start met een ploegentijdrit van vijftien kilometer rond de Drentse provinciehoofdstad Assen. Dat gebeurt op dinsdag 12 mei. Diezelfde dag is Assen het vertrekpunt van de tweede rit in Nederlands oudste etappekoers met doorkomst in Wijnjewoude.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *