Passieoratorium ‘De Kruisiging’

Gastzangers welkom!

Voor het eerst in Noord Nederland wordt in de lijdensweek het bekende passiekoorwerk ‘The Crucifixion’ van John Stainer, uitgevoerd in een prachtige Nederlandse vertaling van Hans de Ruiter.

looft den heer DSCN6805 (1)Lijkt het u mooi om een tijdje in een groot koor mee te zingen, dan is dit uw kans. Het christelijk gemengd koor ‘Looft den Heer’ in Wijnjewoude nodigt u van harte uit om als gastzanger aan dit bijzondere koorproject mee te werken. Eind maart staan er twee à drie concerten op de agenda.
Vanaf 21 januari wordt er wekelijks op woensdag gerepeteerd in Wijnjewoude. U krijgt naast de partituur ook een oefen-cd ter beschikking. Daarmee is het instuderen goed te doen, zelfs als je geen noten leest. Het geheel staat onder leiding van onze jonge inspirerende dirigent Annejaap Soldaat.
Voor opgave en/of informatie kunt u bellen of mailen met Wieke Haarsma, tel. 0512-301764; lykwols_bliid@online.nl

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *