Clubs doen mee Jeugd Sponsor Actie Poiesz Bakkeveen

Tot en met 29 maart 2015 geeft Poiesz sponsormunten kado bij de boodschappen. Via deze actie kunnen ook clubs in Wijnjewoude profiteren. Deelnemende sportverenigingen uit Wijnjewoude zijn ODV, DWS en Longa.

Bovenaan het verlanglijstje van ODV staat dit jaar nieuwe wedstrijdkleding voor de jeugdleden. De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. De munten kunnen behalve bij Poiesz Bakkeveen ook worden ingeleverd in de ODV kantine.

Longa zal de opbrengst van de actie onder andere besteden aan leuke, nieuwe materialen voor alle groepen.

Ook de spaarkoker voor DWS vindt u in Bakkeveen, maar u kunt de munten voor DWS ook kwijt in de spaarpot voor DWS op de bar in De Swingel. DWS organiseert bovendien een actiedag op zaterdag 14 februari a.s.. Jeugdleden staan dan bij de Poiesz in Bakkeveen en doen hun best om extra veel sponsormuntjes te verzamelen!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *