Nieuws van De Swingel

swingelDe Swingel draait op volle toeren. Het is mooi om te merken dat het iedere week nog steeds iets drukker wordt. Een terugblik op de laatste maanden en een vooruitblik op de komende:

Het oud&nieuw feest

Het was een druk bezochte nacht. Op het laatste moment wisten we nog een band te strikken die de bezoekers vermaakten met een karlading aan hits. Volgend jaar gaan we het wel anders doen. Over hoe en wat zijn we druk aan het nadenken maar het thema is in ieder geval: feestmuziek aan de ene kant en een gelegenheid om uit de drukte gewoon even ergens te zitten om een borreltje te drinken aan de andere kant.

Kinderfeestjes

We hebben een flink aantal kinderfeestjes gehad en nog in boeking staan. Ideaal in combinatie met de gymzaal en tegen scherpe prijzen voor patat en ranja. Dit kun je uitbreiden naar een volledig verzorgd animatieteam om de kinderen te vermaken.

Familiefeesten

Uitermate verheugd zijn wij over het aantal familiefeesten, bijeenkomsten buurtverenigingen etc. in de Swingel. Het aantal feestjes/ buffetten dat we mochten verzorgen is explosief gestegen. En de reacties zijn unaniem positief.

De daghap

eten in de swingel daghapEr wordt gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in het dorpshuis aan te schuiven om met elkaar te eten. Maar ook de mogelijkheid om de daghap af te halen wordt steeds meer ontdekt. Door het succes gaan we nu ook op de vrijdagen de daghap verzorgen. Vanaf 17.00 uur staat het buffet klaar en de inloop is vrij. Kijk wat de pot schaft op www.swingel.nl of op facebook.

Live Muziek

De avonden met live muziek worden ook steeds drukker bezocht. Met name Rauzer deed het erg goed. We gaan ook deze ingeslagen weg volgen met een aantal spetterende shows in de loop van dit jaar. Kijk in de agenda voor het programma.

Geef een Slinger aan de Swingel

Tijdens deze informatieavond zijn er heel veel vragen gesteld en suggesties gedaan over hoe de mogelijkheden voor activiteiten in de Swingel uit te breiden. Daar zijn we heel erg blij mee want dat was precies de bedoeling. Aan een aantal van deze activiteiten wordt al druk gewerkt. Zoals de bingo en het open podium. Kijk je in de agenda voor de data, net als de kinderdisco agenda.

Judoschool

De judoschool draait ook gewoon door. Elke dinsdagmiddag om 16.15 uur staat judoschool Oord klaar om de jeugd de worpen te leren. Kom gerust een keer langs met de kinderen om eens te kijken hoe dat gaat en of dat mogelijk iets is voor de kinderen. Een proefles kan ook. Dan graag even contact met ons opnemen.

Snackbar

Onze snackbar gaat steeds beter. Ondanks het feit dat we er nog weinig tot geen reclame hebben gemaakt, gaan er steeds meer zakken friet over de bar. Deze ontwikkeling is uiteraard erg gunstig en we zijn er blij mee dat de nieuwe frituurovens goed gebruikt worden. Daar hebben we ze uiteindelijk ook voor.

Verhuisnieuws

Wij,  Eric en Trientsje van der Wal, zijn verhuisd! Na een lange zoektocht zijn wij verhuisd naar de Meester Geerstwei 13. Inderdaad, tegenover De Swingel. Dichterbij kan niet. Ideaal natuurlijk. We hopen hier jaren met veel plezier te kunnen wonen en kijken daar dan ook erg naar uit.

We wensen iedereen een gezellige tijd en graag tot ziens in de Swingel,

Eric en Trientsje

Voor reserveringen of info bel je met 0516 – 480 741 of mail je naar info@swingel.nl

 

 

Wat is er te doen in de Swingel in de komende maanden?

(kijk voor de laatste informatie op de dorpsagenda of op www.swingel.nl) :    

14 februari:     Bingo

27 februari:     Kinderdisco

28 februari:     Alanis Morissette tribute

6 maart:          Besloten feest

7 maart:          Jubileum concert Euphonia

10 maart:        Jaarvergadering Plaatselijk Belang

16 maart:        Ledenvergadering uitvaartvereniging

27 maart:        Kinderdisco

28 maart:        Kinderkleding-speelgoed beurs

11 april:           Open podium

25 april:           Live muziek. Winnaar Oerrock Play Offs

 

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *